Rekrytoimme! Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa

Haemme tutkimus- ja tuotekehitysosastolle kahta mekaniikkasuunnittelijaa. Työ koostuu pääosin uusien tuotteiden suunnittelusta mekaniikan osalta sekä tuotekehitysprojektien projektipäällikkönä toimimisesta. Kerro olisitko enemmän kiinnostunut asiakaspainotteisesta työstä tehtaan ja asiakkaan rajapinnassa vai kiinnostaisiko sinua enemmän puhdas suunnittelutyö nostinten mekaniikan parissa.

Työtä voi tehdä osin etänä kun on oppinut tuntemaan yrityksen ja tuotteet. Pääasiallinen työntekopaikka on kuitenkin Loimaan tehtaamme. Täällä on kiva suunnittelutiimi ja nostimet testailtavina paikan päällä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

tuotekehitys- ja suunnittelupäällikkö Santtu Siivola, puh. 040 680 7487, santtu.siivola@dinolift.com

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöpäällikkö Reija Högermanille 20.6.2022 mennessä: reija.hogerman@dinolift.com.

Dinolift on mahdollisuuksien työpaikka. Olemme kasvuyritys ja DINO-nostimet hyvin tunnettuja sekä meillä että maailmalla. Meillä on tarjottavana liikunta- ja kulttuuripalveluita, kattavat työterveyspalvelut, hyvät työvälineet sekä koulutusta tarpeen mukaan. Loimaalla asuntojen hinnat ovat myös edulliset. Tule mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta!