Rekrytoimme – katso avoimet työpaikkamme!

Haluatko sinä DINO-tiimiin?

Dinoliftiltä valmistuu DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. DINO nostinten päämarkkinat ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka sekä pohjoismaat ja Saksa.

Dinoliftillä teemme työtä hyvässä työporukassa itsenäisin toimialuein. Meillä on tarjota vakituinen työ vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Perehdytämme hyvin kaikki dinolaiset työhönsä, jotta alkuun lähtö on mahdollisimman luonnikas. Meillä on kiva tehdä töitä.

 

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Loimaan tehtaalle tutkimus- ja tuotekehitysosastolle vahvistusta.
1) TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

Työ koostuu pääosin uusien tuotteiden suunnittelusta mekaniikan osalta sekä tuotekehitysprojektien
projektipäällikkönä toimimisesta. FEM laskentakokemus on eduksi.

2) MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Työ koostuu sekä uusien että tuotannossa olevien nostinten mekaniikkasuunnittelusta. Molemmissa tehtävissä edellytämme osaamista 3D-mallinnuksesta sekä osaaminen käytettyjen ohjelmien osalta katsotaan eduksi, kuten MathCad, SolidWorks Simulation, Draftsight. Työtä voi tehdä osin etänä kun on oppinut tuntemaan yrityksen ja tuotteet. Pääasiallinen työntekopaikka on kuitenkin Loimaan tehtaamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtäviä koskeviin kysymyksiin vastaa suunnittelu- ja tuotekehityspäällikkö
Santtu Siivola, puh. 040 680 7487 santtu.siivola@dinolift.com.

 

Kaupallisiin toimintoihin haemme
3) KAUPALLINEN PÄÄLLIKKÖ

Kaupallinen päällikkö vastaa myyntistrategian laatimisesta ja toteuttamisesta, myyntitiimin johtamisesta, budjetoinnista, myyntiennusteiden kokoamisesta ja
kilpailijaseurannasta. Olennaisena osana on myös omien asiakkuuksien hoito sekä oman alueen asiakashankinta. Kaupallinen päällikkö on myös yhteyshenkilö tuotekehityksen, valmistuksen ja jälkimarkkinoinnin suuntaan sekä osallistuu markkinoinnin suunnitteluun. Työ on kansainvälinen ja sisältää matkustusta. Toimipisteemme on Loimaalla, mutta etätyö on mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja liiketoimintajohtaja Minna Salmi, puh. 050 314 3051, minna.salmi@dinolift.com.

Hakemukset kaikkiin tehtäviin voit lähettää henkilöstöpäälliköllemme reija.hogerman@dinolift.com 3.10.2022 mennessä.

Tule mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta!

 

Dinolift_UptotheJob