Rekrytoimme – Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa!

Haluatko sinä DINO-tiimiin?

Dinoliftiltä valmistuu DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. DINO nostinten päämarkkinat ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka sekä pohjoismaat ja Saksa.

Dinoliftillä teemme työtä hyvässä työporukassa itsenäisin toimialuein. Meillä on tarjota vakituinen työ vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Perehdytämme hyvin kaikki dinolaiset työhönsä, jotta alkuun lähtö on mahdollisimman luonnikas. Meille on kiva tulla töihin.

Haemme IT-toimintoon täydennystä:

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Haemme tietokantojen teoreettisen puolen osaajaa IT-tiimiin. Henkilö tulee olemaan mukana erilaisissa IT-palveluiden ja järjestelmien kehittämisprojekteissa ja toimimaan läheisessä yhteistyössä laitteisto-, järjestelmä- ja palvelutoimittajien kanssa. Henkilö tulee perehtymään erilaisiin järjestelmiin, kuten tehtaan toiminnanohjausjärjestelmään, CRM HubSpotiin ja kulunvalvontajärjestelmään. Näissä järjestelmäasiantuntija tekee tarvittavia linkityksiä, ohjeistaa toimittajia ja neuvottelee sovellusmahdollisuuksista ja mahdollisista rajoituksista.

Tehtävässä tarvitaan yleistä osaamista liittyen palvelimiin, verkkoratkaisuihin, valvontatyökaluihin, tietoliikenteeseen, pääsynhallintaan, tietoturvaan. Työnkuvaa voidaan suunnata henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti joko alustan ylläpitoon, tuotteidemme tuotannolliseen ylläpitoon tai erilaisiin kehitystehtäviin.

Tästä tunnistat itsesi

  • osaamista ohjelmoinnista ja ICT-asennuksista
  • Windows-palvelinympäristö, IIS, Active Directory, SQL tietokannat ovat tuttuja
  • luonteva lähestyminen haasteisiin ja ongelmien ratkaisuun
  • sitoutuminen tiimin yhteiseen tekemiseen ja halu tukea omalla tekemisellä ja aktiivisella työotteella koko tiimin onnistumista
  • systemaattinen ja asiat loppuun asti vievä työskentelytapa
  • halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamista sekä yleinen kiinnostus teknologiaa kohtaan

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta yllä mainituista osaamisista, mutta emme edellytä, että olisit jo kaiken hallitseva guru. Tärkeintä on halu oppia. Uskomme, että tekemällä oppii.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmä- ja laatupäällikkö Juha Saarikko, puh. 040 680 7466, juha.saarikko@dinolift.com

Hakemukset tehtävään tulee lähettää 30.11. mennessä henkilöstöpäälliköllemme Reija Högerman, reija.hogerman@dinolift.com

Olemme toimineet alalla jo melkein 50 vuotta, joten opastusta ja apua saa aina varmasti. Toimintatapaamme kuvaa hyvin tasavertaisuus, ja haluamme olla yhdessä tiiminä enemmän. Meillä vallitsee tekemisen meininki ja yhteisten tavoitteiden eteen työskentelevässä tiimissä yhteishenki on erinomainen.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan, tuetut vapaa-ajan harrasteet, tehtaan yhteisen tuottavuuspalkkion sekä muita dinolaisten omia etuja.

Tule mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta!

 

Dinolift_UptotheJob