Rekrytoimme – Haemme nyt vastuullisuuspäällikköä!

Haluatko sinä DINO-tiimiin?

Dinoliftiltä valmistuu DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. DINO nostinten päämarkkinat ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka sekä pohjoismaat ja Saksa.

Dinoliftillä teemme työtä hyvässä työporukassa itsenäisin toimialuein. Meillä on tarjota vakituinen työ vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Perehdytämme hyvin kaikki dinolaiset työhönsä, jotta alkuun lähtö on mahdollisimman luonnikas. Meille on kiva tulla töihin.

VASTUULLISUUSPÄÄLLIKKÖ

Tässä uudessa roolissa pääset toteuttamaan Dinoliftin kasvustrategiaa ja kestävän kehityksen tavoitteita.

Huolehdit osaltasi Dinoliftin vastuullisuusohjelman rakentamisesta pitäen sisällään kestävän kehityksen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmän ylläpidon ja kehittämisen. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden toimintojen kanssa sekä tuottamaan hyötyä strategisten ja operatiivisten toimintasuunnitelmien mukaisesti. Vastaat myös ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimisesta vastuullisuuteen liittyen. Lähtökohtana on johtaa, kehittää ja ylläpitää järjestelmiämme ja kehittää raportointiamme niin, että tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ja toteutamme vastuullisuustoiminnot asiakkaiden odotusten mukaisesti.

Vastuullisuuspäällikkönä olet liiketoiminnan tukena vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä mukaan lukien ympäristö ja turvallisuus. Tuotat vastuullisuuteen liittyvää materiaalia sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön. Työssäsi pääset edistämään vastuullisuusohjelmaa mm. sisäisten koulutusten, infotilaisuuksien ja kampanjoiden kautta. Seuraat, suunnittelet ja kehität liiketoiminnan etiikkaa, vastuullisuutta sekä ympäristöasioita. Vastaat näihin liittyvän datan keräämisestä ja mittaamisesta, kuten tuotejalanjäljen laskenta. Tuotat vastuullisuusraportteja, huolehdit sertifioinneista, organisoit sisäisiä ja ulkoisia auditointeja ja järjestät laatukoulutuksia. Olet kestävän kehityksen asiantuntija, seuraat sääntelyä ja standardikehitystä sekä alan trendejä ja vaatimuksia. Sinulla on näkemystä turvallisuuden kehittämisestä asiakaslähtöisesti.

Vastuullisuuspäällikkönä vastaat suurten kokonaisuuksien edistämisestä, mutta arkeesi kuuluu myös rutiininomaisia perustehtäviä, joiden pitää rullata eteenpäin. Luotamme osaamiseesi ja annamme sinulle vapaat kädet tehdä asioita, kannustamme sinua kehittymään ammatillisesti ja oppimaan uutta. Meille on tärkeää etsiä ratkaisuja yhdessä ja tukea toisia.

Mitä tarvitset menestyäksesi

 • Kokemus kestävän kehityksen tehtävistä, mielellään valmistavasta teollisuudesta
 • Kokemus ja/tai tietämys vastuullisuusohjelman rakentamisessa
 • Kokemus ja/tai tietämys tuotejalanjäljestä ja laskentamenetelmistä
 • Kokemus laatujärjestelmistä ja prosessien kehittämisestä
 • Kokemus projektijohtamisesta ja kouluttamisesta
 • Tarkka katse yksityiskohtiin ja tuloshakuinen lähestymistapa
 • Erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot
 • Innovatiivista ajattelua ja aktiivista asennetta
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito
 • Soveltuvan tekniikan tai liiketalouden tutkinnon

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme

 • kattavan työterveyshuollon,
 • joustavan työajan,
 • tuetut vapaa-ajan harrasteet,
 • ilmaisen lämmitystolppapaikan,
 • tehtaan yhteisen tuottavuuspalkkion sekä
 • muita dinolaisten omia etuja

Olemme toimineet alalla jo melkein 50 vuotta, joten opastusta ja apua saa aina varmasti. Toimintatapaamme kuvaa hyvin tasavertaisuus, ja haluamme olla yhdessä tiiminä enemmän. Meillä vallitsee tekemisen meininki ja yhteisten tavoitteiden eteen työskentelevässä tiimissä yhteishenki on erinomainen.

Tehtävässäsi raportoit Talous- ja liiketoimintajohtaja Minna Salmelle, jolta myös saat tehtävää koskien lisätietoja, puh. 050 314 3051, minna.salmi@dinolift.com.

Hakemukset tehtävään tulee lähettää 7.12.2022 mennessä henkilöstöpäällikkö Reija Högermanille, reija.hogerman@dinolift.com

Tule mukaan rakentamaan Dinoliftin tulevaisuutta!

 

Dinolift_UptotheJob